Edullinen laina: Näin haet lainaa edullisesti

Edullinen lainaErilaisia lainoja tarjotaan tänä päivänä lähes joka paikassa. Osamaksusopimuksia kaupataan Verkkokauppa.comista aina eri eläinlääkäriasemia myöten. Nämä helposti nostettavissa olevat luottosopimukset eivät välttämättä ole sieltä edullisimmista päästä. Osassa osamaksusopimuksissa korot voivat karata jopa yli 50%:in. Kannattaa siis kiertää tällaiset rahoitusvaihtoehdot kaukaa ja mielummin hakea edullinen laina näillä ohjeilla.

Edullinenlaina.com etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen

Uusi palvelu nimeltään Edullinenlaina.com auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Palvelussa on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kilpailevat saadaksesi sinut asiakkaakseen. Pankit ja rahoituslaitokset antavat sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset joista voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Näin säästät rahaa ja aikaa. Korkokulut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä jopa useita tuhansia euroja, joten kilpailuttamalla lainat voit säästää tuhansia euroja.

Ihan kenelle tahansa lainatarjouksia ei valitettavasti voida myöntää. Saadaksesi lainatarjouksia tulee sinun olla; vähintään täysi-ikäinen, vakituisessa työsuhteessa sekä tienata vähintään yli 1200€/kk bruttona. Sinulla ei saa myöskään olla lainkaan luottohäiriömerkintöjä.

Tunnista milloin laina kannattaa jättää hakematta

On myös hyvä ymmärtää, että lainaa ei kannata hakea joka tilanteessa. Huolestuttavan moni hakee lainaa siitäkin huolimatta, että raha-asiat ovat hoidettu hyvin huonosti. Tämä johtaa pääsääntöisesti siihen, että lainoja kertyy vuosien saatossa liikaa ja velkataakka kasvaa ylitsepääsemättömäksi. Ennen kuin haet lainaa mieti siis tarkkaa, että onko sinun taloutesi siinä kunnossa, että selviydyt lainan takaisinmaksusta ilman ongelmia. Mikäli epäilet lainkaan lainan takaisinmaksua kannattaa sinun istua alas ja aloittaa oman taloudellisen tilanteen tarkistaminen.

Tarkista oman taloutesi kuukausittaiset menot ja tulot. Laske niiden erotus ja huomaat kuinka paljon sinulla on kuukausittain käytettävissä pakollisten menojen jälkeen. Pakollisia menoja ovat kiinteät kulut, jotka voit ennakoida läpi vuoden. Esimerkiksi vuokra, sähkölasku, nettilasku, vesilasku sekä kännykkälasku ovat sellaisia kuluja joiden arvioiminen on helppoa. Laskutoimituksen jälkeen saat kuvan omasta taloudestasi ja voit halutessasi karsia turhia menoja jos siihen on tarvetta. Mikäli laskutoimitus osoittaa sen, että kulut ylittävät menot kuukausittain, kannattaa asiaan puuttua heti. Ensimmäisenä kannattaa kartoittaa kaikki luotot ja velat mitä maksat takaisin. Mikäli sinulla on hyvin monta eri luottoa, kannattaa ne yhdistää yhdeksi isommaksi luotoksi, jota on helpompi lyhentää.