Joustoluotto tuo joustoa raha-asioihin

joustoluotto
Joustoluotto on yhä useamman ratkaisu, kun tarvitaan lainaa ilman vakuuksia. Se ei ole lainkaan ihme, sillä joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustavan maksuaikataulun sekä sen nostaminen on tehty hyvin helpoksi ja vaivattomaksi. Tämän lainatuotteen suosiosta kertoo myös se, että suurimmat pankit ovat alkaneet tarjoamaan sitä asiakkailleen.

Näin löydät sinulle edullisimman joustoluoton

Joustoluotto.com -palvelu auttaa sinua löytämään edullisimman joustolainan tarjoajan. Tämä kannattaa, sillä erilaisia vakuudettomia tililuottoja tarjoaa yhä useampi eri toimija. Näiden eri toimijoiden tarjoamissa koroissa on huomattavia eroja. Erot voivat olla jopa yli toista kymmentä prosenttia. Parhaimillaan voit säästää siis jopa tuhansia euroja.

Hakemus on helppo tehdä ja se vie vain noin 5 minuuttia ajastasi. Tällä yhdellä hakemuksella saat useita eri tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Voit saada tarjouksia jos olet yli 20-vuotias, sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä, tienaat vähintään 1200€ bruttona per kuukausi sekä olet vakituisessa työsuhteessa.

Mikä ihme on joustoluotto?

Joustoluotoksi kutsutaan yleensä luottoa joka myönnetään asiakkaan käyttöön siten, että asiakas hakee luottorajaa, jonka hän voi halutessaan nostaa. Asiakas voi halutessaan tehdä nostoja hänelle myönnetystä luottorajasta. Mikäli asiakkaalle on myönnetty 5000 euron tililuotto voi hän tehdä tästä summasta nostoja oman tarpeen mukaan. Osa toimijoista veloittaa myös nostoprovision, mutta osa veloittaa ainoastaan korkoa nostetusta lainasummasta.

Osalla toimijoista joustoluotto tarkoittaa vakuudetonta lainaa, joka on nostettavissa joustavilla maksuajoilla. Tämä on siis käytännössä niin kuin mikä tahansa laina, mutta sen voi nostaa ilman reaalivakuuksia. Tästä johtuen lainan korko on korkeampi kun vakuudellisissa lainoissa. Yhä useampi suomalainen hakee lainaa ilman vakuuksia, koska tilastojen mukaan suomalaiset ovat laiskoja säästämään.

Milloin joustoluottoa ei kannata hakea?

On hyvä tiedostaa, että joustoluotto ei ole missään nimessä aina se paras vaihtoehto. Mikäli sinulla löytyy reaalivakuuksia, kuten omistusasunto, mökki tai arvopapereita. Saat todennäköisesti edullisempaa lainaa pyytämällä vakuudellisen lainatarjouksen pankista. Vakuudellinen lainatarjous on lähes aina vakuudetonta lainaa edullisempaa, koska siinä pankilla on pienemmät riskit.

Kannattaa myös miettiä ennen joustoluoton hakemista, että antaako oma taloutesi siihen mahdollisuuksia. Mikäli olet hakemassa joustolainaa vanhojen velkojen maksamista varten kannattaa harkita tarkasti, että olisiko syytä hakea apua velkaneuvonnasta. Lainojen maksamista velkarahalla ei yleisesti suositella, koska sen seuraus on useimmiten velkataakka, joka johtaa nopeasti velkakierteeseen, josta on hyvin vaikea päästä eroon.